Please or Register to create posts and topics.

Típus és széria független társalgó

Típustól, szériától függetlenül jöhet ide minden.

Ez a 2018-2019  rész a "központi" társalgásra szolgál. a specifikus kérdések, problémák feltevésére és megválaszolására az összes többi rész szolgál. Ez mimdig az épp aktuális évszszámmal lesz jelezve. Ez itt nagyjából a "csacsogó".  Rögtönzött találkák megbeszélése. fórummal, klubbal, biztosítással kapcsolatos kérdések, stb.
Bármely topic-ról mélbeni értesítést a hozzászólás alatti

Subscription:

üdv
Dinom

Figyelem!! NYEREMÉNYJÁTÉK!

Aki a fórumon dec 31 ig a legtöbb bejegyzést hagyja az 1 évre nyeri a tiszteletbeli tagságot és kap 1 klubos pólót a legjobb fórumozó címmel. Mindehhez megkapja a klub kedvezményét az unixhoz,

https://www.veteranvolvo.hu

Aki még nem regisztrált az tegye meg ha segítség kell szóljon, ha van már reg-je de nem emlékszik a jelszóra akkor is tudok segíteni.

A cél, h az értékes technikai infókat ne nyelje el a face feneketlen sötét bugyra!

Köszönöm a figyelmet!

UI: várnék véleményeket! Köszi.

A 80-as években a 2/3/7-es Volvók audiofil tulajdonosainak a Mitsubishi Car Audio által gyártott Volvo MTS CR-101/201/4040/4041 készülékek adták a zene csúcsát. A mikroprocesszorral (ma már viccesnek hat...) vezérelt rádióhangolású készülék 78 állomást volt képes tárolni. A japán fícsör jól jött a Volvóba: a kézi hangolást automatikus váltotta fel, a készülékekhez pedig létezett vezetékes, lábbal kapcsolható csatornaléptető, valamint a CR-101 válozat képes volt a németországi forgalominformációs adás (traffic info) vételére. A Volvo olyannyira komolyan vette az autóiba épített hangrendszer minőségét, hogy akkoriban 6 hangszórót, külön végfokerősítőt és equalizert lehetett vásárolni a készülékekhez. Azért, hogy sok júzer azonnal élvezhesse a muzsikát, saját zeneválogatást is forgalmaztak, magnókazettán.

Feltöltött fájlok:
  • You need to login to have access to uploads.
Dinom and Bence Fűr have reacted to this post.
DinomBence Fűr

hol lehet ezen csatlakozókat/bilincseket beszerezni?

Feltöltött fájlok:
  • You need to login to have access to uploads.

A Young Student With Superhero Instincts Saves A Baby From Death.

Közzétette: Paschoal's BBQ – 2020. szeptember 14., hétfő

Webmester – minden, ami portálépítés!