Laca írta:ícsí írta:GLT á lá Frankfurt alatt
végülis hogy hoztad haza? Mintha valami mesébe keveredtél volna kinn...

Az inkább rémálom volt
Röviden tömören: dojcse police rá állt a magyar rendszámú autókra ott Aschaffenburgnál(Frankfurt alatt), engem is leállítottak(több magyart is, ott beszélgettem velük az örsön

), tudod rendőrautó tetején a bitte folgen, ők se hülyék, le esett nekik hogy német autó magyar rendszámmal. Kicsit kutattak némi illegális dolgok után és hasonlók, aztán benyögték hogy csak ausfuhrkennzeichen-el(exportrendszám) vihetem ki az autót dójcslandból. Autó lezár, ott abban a parkolóban és úgy ahogy látható a fenti képen, egy centivel sem lehetett megmozdítani, rendszám le, engem be a örsre, jegyzőkönyv felvétel, kis fenyegetőzés hogy min 300 euro bünti és rendszám-forgalmi elvétel, végülis nem vettek el semmit, és 50euro lett a bünti
Nyalóka a dologban: szombat, nem tudok rendszámot csináltatni csak hétfőn, és csak egy hetem volt, mert különben elvitték volna az autót bontani. Végülis riasztottam azokat akikkel mentem, autót ott kellett hagynom a parkolóban úgy ahogy leraktam, mentünk tovább Zürich-be, Svájcba, ott felszedtük azt a 440-est amit ők vettek, majd haza az Alpokon át, Ausztria felé. Vasárnap délután hazaértem, hétfő este irány vissza ugyanazzal az autóval(Opel) Frankfurtba, a 3-asért. Rendszám megcsináltat, autó átirat, rendszám felrak, rendőrségbe be a papírokért, kulcsokért, majd irány haza... 4 nap alatt autóztam az Opellal 5080 km-t, plussz a 3-as is 1100 km-t hazafele... A 100 euros 3-as végül 6x annyiba került, a másik autó üzemanyagköltésgét meg hagyjuk, de az átszámítva 36e Ft-os rendszám és átírás költségét szintúgy, de az viszont 30 perc alatt megvolt, példát vehetnének erről itthon is...
Ennyi röviden, 100 oldalt tudnék írni, ettől sokkal röhejesebb volt az egész sztori egyébként...