1. verzió:
Vercsi 2
Macska 8
Szabi 10
Laca 12
Gresa 6
Geda 4
Dinom 2
Jeanette 2
Józsi 2
Kisfülep 2
flaci 2
H.polip 2
Den 2
ícsí 2
Moderátor: Gergely
Laca írta:no itt a cumó, várom a véleményeket
gresa írta:Laca írta:no itt a cumó, várom a véleményeket
Nagyon jó! Egy kérdés merült fel bennem, fogunk még ebből később is csináltatni, vagy ez egyszeri - nagyon jó - felindulás? Után rendelésnél is van minimum darabszám? Érdemes lenne tartaléknak is venni, mindenki gondolkozzon így is! Egyébként a 25 pár már régen megvan, ugye!
Más, elvittem az esztergályosékhoz a Gemini felni közepeket, talán jövő héten lesz pár kép a következő fázisról! A közepére kellene még Volvo logót csináltatnom méretre, van valakinek elektronikus formában ilyen logója, amiből csinálhatnánk műgyantásat?
Volvo 245/744. Mert hatalmas. 
Dinom írta:gresa írta:Laca írta:no itt a cumó, várom a véleményeket
Nagyon jó! Egy kérdés merült fel bennem, fogunk még ebből később is csináltatni, vagy ez egyszeri - nagyon jó - felindulás? Után rendelésnél is van minimum darabszám? Érdemes lenne tartaléknak is venni, mindenki gondolkozzon így is! Egyébként a 25 pár már régen megvan, ugye!
Más, elvittem az esztergályosékhoz a Gemini felni közepeket, talán jövő héten lesz pár kép a következő fázisról! A közepére kellene még Volvo logót csináltatnom méretre, van valakinek elektronikus formában ilyen logója, amiből csinálhatnánk műgyantásat?
Üdv Gres!
Megtennéd, h írsz egy bemutatkozást? a tagok, bemutatkozások rovatban és oda is mellékeled a fényképeket amikre eddig jutottál? ott megmarad egyben és nem kell egy egész topik-ot átfésülni hozzá.:D
előre is köszi.
üdv
Dinom
macskajaj2 írta:najóestét...
Laca szaktársat is felterjesztem a Magyar Köztársaság Tisztikardánkeresztjére...
köszönöm a szélvédőt...
hétfőn ugrik be..
tegnap akkora követ kaptam( megvan a harmadik reccs) azt hittem bejön![]()
lett volna rajzfilmarc...
ez is a jobb oldalra érkezett, akkor kaptam volna sokkot ha már az új szélvédőbe kapom![]()
bár ha berakatom akkor már nem kerülök abba a szituba:
mert már másképp alakul az életem, átesem egy másik idősíkba mert meggörbül a idő ezáltal megváltozik a tér-idő kontinuum és az ezálltal generált időspirál más térbe helyez át!
magyarul: ha berakatom aszélvédőt előbb akkor elbaxom vele az időt és lemaradok a kavicsról........![]()
még jó hogy nem drogozom...
gresa írta:megerősítést kérek, a 2-ben mind az első, mind a hátsó szélvédő ragasztva van a helyére, ugye? Nekem is elég gyenge az első szélvédőm, mennyibe kerül egy teljesen új? Vagy van valakinek egy új elfekvőben? Laca, vagy ki lehet venni a pirosból, vagy inkább új? Ki tudja kivenni, mert én nem hiszem, hogy neki állok...
Dinom, ha lesz új kép feltöltöm...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég