Gyakori ismétlődő kérdések

A fórumra nem tudok belépni mi a gond?

A regisztrációt követően a megadott felhasználó név és az ahhoz tartozó jelszón felül kér a rendszer egy külön jelszót! A külön jelszót mindenki megkapja aki a fórumra regisztrál és valós nevet, e-mailt ad meg. Na és persze felvette velünk a kapcsolatot e-mailon keresztül. (veteranvolvo@hotmail.com). Vagy a facebook-on.

Regisztrációnál kér a rendszer egy website-ot. Ide bármit be lehet írni (kultúrált dolgot, egyéb esetben nem engedélyezzük a regisztrációt és  töröljük. De akár ki is lehet húzni egy vonallal. Így: –

A plusz jelszónál fontos a kis/nagy betű és az ékezet (ha van)?

Igen fontos természetesen!

A weboldal bizonyos részeit látom csak. A másik részéhez jelszót kér. Miért?

A weboldal ezen részei CSAK tagdíjjal rendelkező, regisztrált taglaink részére érhető el.

A fórum használata:

Mindenki az autója típusához megfelelő részen tud kérdést feltenni, v válaszolni. Természetesen, ha más típus is érdekli, v kérdése van, értelem szerűen felteheti ott ahol helye van. Igyekeztünk az itthon fel lelhető típusoknak külön részlegeket, (topic-okat) adni. A fórumra célszerü pár naponta ránézni.

Kell e bemutatkozás?

Igen!
Kérnék minden kedves regisztrálót, hogy a “Bemutatkozások” rovatban írjon néhány sort az autójáról és töltsön fel hozzá minimum 1 képet. Mindenki külön készítse el a magáét. Ne az előzőéhez hozzászólva vagy hasonló mód. Új rész: “New Topic” címszó alatt.